Rabu, 15 Jun 2016

RAMADHAN SPECIAL @ ANCASA RESIDENCES PORT DICKSON

Assalamualaikum dan Selamat Pagi...

Akhirnya Bonde stay 1 malam di Ancasa Residences Port Dickson sebab apa Bonde Stay dekat Ancasa ni sebab ada Promosi Ramadhan Special tau.. hu hu hu, tidur 1 malam dengan menyewa 'One Bedroom Apartment' bernilai RM 198.00 sahaja murahkan.



Jom tengok-tengok bilik yang Bonde akan menginap malam ni.



Apartment 1 Bilik, mempunyai katil twin sharing (maklumlam malam ni bermalam dengan Fatin berdua)



Ruang tamu pula besar tau...




Ruang makan dan dapur


Padangan dari sisi balkoni


Ruang tamu yang besar


Boleh menonton tv sambil baring-baring


Susun perabot simple dan menarik



Ok fatin nak tidur dah.... lampu pon dah samar-samar tu...



Bagi pendapat Bonde jika anda ingin bercuti datanglah ke Ancasa Residences Port Dickson pada bulan Ramadhan ini, kerana ada terdapat promosi yang diberikan sempena bulan Ramadhan.

Selain dari bilik besar yang memberi keselesaan jika menginap disitu, ianya juga memberi kedamaian kerana terdapat laut biru dibelakang lot apartment ini... tiupan angin yang sepoi-sepoi bahasa dan permandangan pantai Port Dickson dari atas membuatkan anda rasa tenang sekali.

info untuk anda ke AnCasa Residences Port Dickson :


Ancasa Residences, Port Dickson 

8 1/2 Jalan Pantai Teluk Kemang. Negeri Sembilan, Port Dickson, 71050, Malaysia.+606-6627288+606-6628868

Customer Service reservation@ancasapd.com

Reservation 
reservation@ancasapd.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Aku tak pernah memiliki kebijakan, hanya melakukan yang terbaik setiap kali dan setiap hari...

Terima kasih memberi ulasan dientri ini...